Om oss

Om Besiktningsteamet i Sverige AB

Besiktningsteamet i Sverige AB erbjuder privatpersoner och företag hjälp med besiktning, vibrationsmätning och riskanalys vid bergsprängning, pålning, och andra vibrationsalstrande markarbeten i Stockholm med omnejd.

När du anlitar oss kan du känna dig trygg. Våra besiktningsmän utför besiktning (också benämnt syneförrättning) i Sverige vid all sorts bergsprängning och pålning som exempelvis sprängning nära husgrund, rörgravssprängning och sprängning eller pålning för nyproduktion. Vi genomför opartiska besiktningar både innan, under och efter entreprenaden.

Först utför vi en grundlig riskanalys före markarbetets start för att kartlägga risker för skador på närliggande bebyggelse. Dessutom gör en riskanalys att själva bergsprängningen eller pålningen blir så kostnadseffektiv som möjligt. Sedan utför vi en vibrationsmätning som ser till att er sprängning eller pålning ligger under de tillåtna nivåerna. Vi besiktigar alla fastigheter inom riskzonen före, under och efter sprängning och/eller utfört markarbete.

Besiktningsteamet i Sverige AB har lång erfarenhet av att besiktiga, mäta vibrationer och genomföra riskanalyser för bergsprängning och pålning. En besiktningskonsult från oss har god kompetens, är effektiv och mycket noggrann. Allt för att du som kund ska känna dig säker på att ditt markarbete följer alla regelverk.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om våra tjänster.